Mesudiye Belediyesi

Kışlacık Mahallemizde uzun zamandır devam eden ;su şebekesinin yenilenme çalışmaları devam ediyor.OSKİ 'mizle birlikte ortaklasa yaptıgımiz çalışmada,malzeme teminini Mesudiye Belediyemiz, işciligi Oski 'miz yapmaktadır.Mesudiyemizde ilkez su şebekesi yenilenen mahallemizde; planlanan sureden uzun oldu.Eskiyi yenilemek suyu kesmeden çalışma yapmak zor. Gecikmesinden dolayı tüm Kışlacıklı hemşehrilerimizden anlayış bekliyoruz. Şuanda Mesudiye Belediyesi Fen İşleri ekibimizi ve araçlarımızı diger çalışmaları bırakarak ,buraya getirdik. Daha fazla gecikmemesi için elimizden geleni yapıyoruz.İnsallah biraz geç olcak ama güzel olcak, uzun yıllar susuzluk cekilmiycek.

1 Adet yorum incelenmektedir

Sizde yorum yazın...